Γειά σας! Ονομάζομαι Γιάννης Διαβαδιανάκης. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Ξεκίνησα την ενασχόληση μου ως υδραυλικός από την παιδική ηλικία των 12 ετών βοηθώντας αρχικά τον πατέρα μου.
27 χρόνια μετά η αγάπη και το μεράκι μου για ο,τι σχετίζεται με τα υδραυλικά συστήματα παραμένει δυνατή!

Η υδραυλική εγκατάσταση ενός κτιρίου μπορεί να παρομοιαστεί με το κυκλοφορικό σύστημα ενός ανθρώπου. Αν αυτό δεν λειτουργεί σωστά, τότε ο οργανισμός χωλαίνει και παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Γι’αυτό, ως εταιρεία παίρνουμε πολύ σοβαρά τη δουλειά που κάνουμε ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Λίγα λόγια την εταιρεία μας Ι.ΔΙΑΒΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με πολυετή πείρα και άριστη τεχνογνωσία που δουλεύουν συντονισμένα προς την επίτευξη ενός κοινού σκοπού για πάνω από 30 χρόνια. Ο σκοπός αυτός είναι η άψογη υδραυλική εγκατάσταση και τέλεια λειτουργία όλων των σωληνωτών δικτύων και μηχανημάτων που αναλαμβάνουμε.

Γιατί να μας προτιμήσετε?

Ως εταιρεία (Ι.ΔΙΑΒΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.) σας εγγυόμαστε άρτιες και εξαιρετικές υδραυλικές εγκαταστάσεις/εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των υδραυλικών από την μελέτη μέχρι την εγκατάσταση και συντήρηση.

Παράλληλα για όσους επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου αναλαμβάνω προσωπικά όλες τις επιδοτήσεις και μελέτες εγκατάστασης φυσικού αερίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για μηχανικό και γλιτώνετε επίσης όλη τη γραφειοκρατία.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Ηλιούπολη και πραγματοποιούμε έργα σε όλη την Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πάρτε προσφορά ή κάντε μας ερωτήσεις για οτιδήποτε χρειαστείτε και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

Τηλέφωνο: 69 73 30 38 83

email: jdiava79@gmail.com